Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Inada 3S Flex-hierontatuoli

Inada-3S-Flex.jpg

 


Tämä on Inadan uusimpia malleja, uusi 3D-hierontatuoli, 3S Flex-hierontatuoli. Tämä hierova tuoli on hämmästyttävä sekä ulkonäöltään että suorituskyvyltään. Se on suunniteltu maailmankuulun Japanilaisen urheilun venyttelyn ohjaajan, TaYesshi Kanekon, valvonnalla, ja se on ainoa hierontatuoli maailmassa, joka tarjoaa tehokkaita venyttelyliikkeitä perinteisten hieronnan kanssa. Siksi se on luokiteltu MEDICAL hierontatuoliksi , ja se on saanut  lääketieteellisen sertifikaatin numeron: nro: 223AKBZX00226000)

Inada-S3-Flex-massage-chair.jpg

Poikkeuksellinen muotoilu. Terapeuttiset vaikutukset.

3S: n koko kehon hierontatuoli on täydellinen valinta niille, jotka haluavat venyttää, parantaa asentoaan ja saada kaikki terveysvaikutukset, jotka kulkevat käsi kädessä hieronnan ja rentoutumisen kanssa. Voit valita joukosta automaattisia terveydenhuolto-ohjelmia, joihin sisältyy koko kehon hieronta, venytys hieronta ja alavartalon hieronta. Näihin kuuluvat myös "lämmitä" ja "cool down" -ohjelmat sekä useat Japanilaiset hieronta tekniikat.

Pohje + jalka lämmitysjärjestelmä.

Lämmitysjärjestelmä yhdessä alavartalon ilmatyynyjen kanssa stimuloi verenkiertoa jalkoihin ja pohkeisiin. Shiatsu-hieronta suoritetaan ilmatyynyjen avulla, jalkojesi pohjalla, jalkojen yläosassa ja jalkapohjissa.


reclining-Inada-3S-Flex.jpgTäydellinen hieronta asento.

Inada 3S osoittautuu mukavimmaksi hierontatuoliksi, jolla on suurin kallistuskulma. Sen rakenne tekee siitä äärimmäisen helpon liikkumaan ja kallistuva järjestelmä on erilainen johtuen kiskosta, jota pitkin tuoli liikkuu selkänojaan istuessaan. Tuoli voidaan sijoittaa hyvin lähelle seinää, koska kun selkänoja on kallistettu, tuoli työntyy eteenpäin, alempaan asentoon, joka ulottuu vaakasuunnassa.

Inada-3S-Flex.jpg_kaukosaadin.jpg

Varustettu lämmitysjärjestelmällä.

Lämmitin parantaa hieronnan tehokkuutta, mikä estää kylmän tuntuman talvella tai huoneissa, joissa ilmastointi on kesällä.

Inada 3S Flex -järjestelmällä on tämä lämmitetty järjestelmä, joka on maailman edistyksellisin tekniikka, joka mullisti koko hierontatuolimarkkinan ensimmäisen kerran kun Inada esitteli hierontatuolin.

Hieronta-alue

Rullat peittävät noin 72 cm: n ylösalaisin olevan alueen, ylempi tela liikkuu sivusuunnassa noin 5-19 cm:n etäisyydellä ja alempi rulla liikkuu noin 9-16 cm:n etäisyydellä. Rullien liike takaa riittävän ja tehokkaan hoidon lihaksille ja Shiatsu-pisteille.

Automaatti ohjelmat

Kokovartalo

15 min ohjelma. Tämä on perusohjelma väsymyksen poistamiseksi koko kehon hieronnalla rullien ja ilmatyynyjen avulla. Tämä on hierontaohjelma väsymyksen lievittämiseen.

Koko vartalon rentoutus

Koko kehon hierontaohjelma käyttää vain ilmatyynyjä. Tätä ohjelmaa suositellaan ihmisille, jotka eivät paljon arvosta mekaanisia hierontatekniikoita.

Koko keho nopeasti

8 min. ohjelma. Tämä ohjelma tarjoaa mahdollisuuden nopeaan hierontaan ihmisille, joilla ei ole paljon aikaa aamulla tai illalla tai jotka haluavat rentoutua hetken. Tämä ohjelma on suunniteltu nopeaan elvytykseen väsymyksestä.

Aamu

15 min. ohjelma. Tämä ohjelma käyttää keskikehon hierontaa - hieronta tekniikka ulkoa kohti keskustaan. On suositeltavaa henkilöille, joilla on vaikeuksia nousta aamulla tai jotka ovat väsyneitä. Tämä ohjelma on suunniteltu elvyttämään sinua.Inada 3S käyttää hierontatekniikkaa, joka on suunniteltu helpottamaan lihasten jännitystä ja väsymystä, joka on hankittu päivän aikana. Suositellaan käytettäväksi ennen nukkumaanmenoa.

Hinta: 8.700€

Toimitusaika 1-3 viikkoa

Ota yhteyttä myyntitiimiimme:

Gsm +358 504 634 556

myynti@komoder.fi


       Inada 3S Flex-Hierontatuoli katso video