Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Focus-hierontatuoli

komoder-km500-massage-chair.gif

Focus on lanseerattu markkinoille heinäkuussa 2018 ja on tällä hetkellä hierontatuolien uusimpia ja kehittyneimpiä hierontatuoleja. 

Toiminnot
- 6 automaattiohjelmaa
- hieronan kohdistus
- lämmitys
- käsi-käytöllä lukemattomat säädöt
- tilaa säästävä. Hierontatuoli liukuu
  eteenpäin, näin ollen ei tarvitse
  taakseen kuin 5cm. 5cm.jpg

Focus-hieronta tuoli vie vähemmän tilaa kuin muut hierontatuolit. Tuoli on suunniteltu pienille tiloille, joten tarvitset vain 5 senttimetrin etäisyyden tuolin ja sen takana olevan seinän väliin käytön aikana. Hierontatuolin istuin liukuu eteenpäin koskematta takaseinää tai takana olevia huonekaluja.

Tämän hierontatuolin dynaaminen muoto valittiin, jotta käyttäjät voisivat säästää tilaa kotona. Tämä malli sopii erinomaisesti taloon, asuntoon tai toimistoon.specs.jpg

Hierontatuoli, joka matkii hierojan käsiä. Focus on uuden sukupolven hierontatuoli  jossa on 4-älykästä hiljaista hierontapäätä jotka liikkuvat ylös ja alas täyden hieronnan takaamiseksi. Foxus käyttää 135-sentin L-muotoista hierontakiskoa, joka tekee siitä Hierontatuolin pisimmällä hieronta-alueella.

Täysi ilmanpainehieronta (olkapäät, selkä, istuin, kädet, jalat).
Focus on varustettu innovatiivisella ilmapumpulla ja venttiilitoiminnolla. Pumppu voi toimia synkronoituna tai jatkuvasti, jotta 28:lle ilmatyynylle tarvittava käyttövoima saadaan. Sekä rentoutushieronta että voimakas ilmanpaine hieronta ovat tarkkoja ja ainutlaatuisia, joten voit nauttia virkistävästä hieronnasta.

HINTA: 3700€
kotiovelle toimitettuna (Suomessa)
tuotteella 2 vuoden takuu
TOIMITUSAIKA 1-3 VIIKKOA