Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Asiakas kokemukset 

Otamme mielellämme vastaan kokemuksia tuotteistamme. 

lähetä kokemus: info@komoder.fi

Focus-hierontatuoli

Minä tein tilauksen hierontatuolista Komoder Focus KM500 SL noin kuukausi sitten. Oli ajatuksena saada se miehelle syntymäpäivälahjaksi. Sain tästä tilauksesta erittäin positiivista toimintaa ihan alusta asti. Puhelimella oli neuvotteltu mikä olisi parempi valinta, jotta se mahtuu meidän kotiin ja sopisi miehelleni ja minullekin. Tuote oli tuotu kotiin 2 viikon päästä ja laitettu valitulle paikalle. Saimme kotona kokeilla ohjauksella erilaisia ohjelmia ja lisäksi sähköpostiin lisäohjeet. Hierontatuoli mahtui hyvin makuuhuoneeseen, joka ei ole iso. Nyt hierontatuoli on ollut käytössä useita kertoja viikossa. Se sopii sekä miehelleni, että minullekin. Hieronnassa on hyvät perusohjelmat, joissa on rentoutusta, venytystä, niskan hierontaa, kokovartalon ohjelma. Kaikki tuntuvat mukavilta, eivät aiheuta kipua tai jännistystä. Erittäin hyvä jalkojen hieronta. Hierontatuoli auttaa hyvin pitkän istumatyön jälkeen ja myöskin liikunnan jälkeen. 
Kiitos!
30.10.2018
Ystävällisin terveisin,
Julia Helsinki

KM-7800 3D hierontatuoli

Ostimme pari kuukautta sitten KM-7800 3D:n, ja ei olla kaduttu! Joka päivä molemmat ottaa kaksi hierontaa,
kerran otin jopa viisi päivän aikana, se oli kyllä liikaa, tuli paikat helliksi 😁 Lämmöllä voi kyllä suositella kaikille!
28.01.2019
T:Mirva ja Robert Tampere

KM-400L hierontatuoli

Pitkäaikaisena koti hierontatuolin käyttäjänä (8v) voin heti alkuun kertoa, että kyllä se kehitys menee näissäkin hienosti eteenpäin.
Vanhaan verrattuna tuo bluetooth musiikin toisto tuntuu hienolta hieronnan yhteydessä, aikaisemmin kuulokkeet ja nauhoitettu musiikki.
Itse hieronta eri ohjelmilla (vasta n. Kk:den kokemus) on jämäkämpää, ohjelmat monipuolisempia, vasta käyttänyt valmiita ohjelmia. Entiseen verrattuna käsien hieronta ihan uudella tasolla, samoin jalat ja jalkapohjat. Selkähieronta ylettyy niskasta pehvaan.  Eilen otin sen oliko nyt ioni ja hieronta, ekan kerran nukahdin tuoliin.
Määräysten vastaisesti melkein aina otan pari kertaa peräkkäin, 20 min hieronta tuntuu hierontaan tottuneelle liian lyhyeltä ajalta. 
Hierontatuolissa ollessa tulee katsottua huonompiakin tv-ohjelmia, ei haittaa.
Vieraammekin käydessään haluavat lähes poikkeuksetta kokeilla tuolia, monelle eka kerta.
Tuolia tulee käytettyä säännöllisesti, kun se on sijoitettu tv-huoneeseen, suosittelen.
Seuraavaksi ajattelin tutustua lähettämiisi käyttöohjeisiin, varmaan tulee lisäominaisuuksia esille. Ohjeiden lukeminen, kun ei ole intohimoni.
Voin suositella hyvällä omallatunnolla tuota tuolia.
14.02.2019
Terv Jaska Espoo