Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Komoder KM7800 Robotic 3D Zero Gravity

KM7800.jpg

Komoder KM7800 

Uusi Komoder KM7800-hierontatuoli on varustettu joukolla älykkäitä 3D-, hiljaisia ​​hierontapäitä, jotka voivat liikkua ylös ja alas, venyttämällä eteenpäin ja taaksepäin sekä sivuttain. 

Tämä hierontatuoli on todella monipuolinen.


komoder-KM7800-massage-chair-2.jpg

Innovatiiviset toiminnot

KM7800 on varustettu useilla eri toimilla, kuten: mukavuus, rentoutuminen, kivunlievitys, nopea hierontakokemus, vyötärön venytys, täysi ilmanpaine sekä joukko muita hierontatoimintoja, jotka liittyvät uuteen 2018-konseptiin.
Smartphone-sovellus
Nyt on mahdollista käyttää puhelinta hieronnan hallitsemiseksi, jos haluat tehdä niin. Komoder KM7800 on ainoa hierontatuoli, jota voidaan ohjata myös älylaitteesta käyttämällä valmistajan ilmaista sovellutusta.


remote-control.jpg

Manuaalinen hieronta valinta.
Tuoli on suunniteltu käsikäyttöisellä hierontavalinnalla ylävartalolle. Käytettävissä on 3 hierontapaikan vaihtoehtoa: yleinen, osittainen ja kiinteä kohta. Siellä on 6 hierontamenetelmää: olkapään tarttuminen, vaivaaminen, kosketus, shiatsu, rullaaminen ja napauttaminen sekä 3D. Käytettävissä on 5 nopeustasoa, ja shiatsu-hieronnan tapauksessa voit valita 5 eri leveysasetuksesta hierontakäsien leveyden säätämiseksi.

Automaattinen hieronta valinta
Valitse mielenkiintoinen hieronta. Kaukosäätimessä on useita automaattisia hierontaohjelmia, jotka tarjoavat sinulle erilaisia ​​hierontamenetelmiä, erilaisia ​​liikkeitä, erilaisia ​​hierontanopeuksia,  täysi ilmpainehieronta.


air-pressure.jpg

lmanpainehieronta
Ilmanpaineen kyynärvarren hierontatoiminto (jossa on 8 sisällytettyä ilmatyynyä), ylävarteen hierontatoiminto (4 sisätilalla varustettua ilmatyynyä), kolme voimakkuustasoa.
Alemman kehon ilmanpainehieronta: ilmanpaineen selkähieronta (4 sisätilalla varustettua ilmatyynyä)(16 turvatyynyä), ilmanpaineen jalkahieronta (36 turvatyynyä), 3 voimakkuustasoa.heating.jpg

Lämmitystoiminto
Takalämmitystoiminto, jossa käytetään hiilikuitua infrapunasäteilyn lähde. Infrapunasäteilyn aallonpituus vastaa ihmiskehon aallonpituutta, mikä sallii ihmisen solujen energian imeytymisen, solujen aktivoinnin ja metabolian stimuloinnin. Lämmitystoimintoa suositellaan erityisesti talvella tai kylmänä.


swing.jpg

Ainutlaatuinen alaselän kääntötoiminto
Tämä toiminto ei ole käytettävissä muissa malleissa. Hip-alueen turvatyynyt aktivoituvat automaattisesti, kiinnittävät alaselän alueen ja suorittavat kääntyvät liikkeet, joiden tarkoituksena on rentouttaa alaselän ja lantion alueita. Turvatyynyt, jotka aktivoivat ja purkautuvat selässä, antavat vyötärölle vasemmalle oikealle kääntyvän liikkeen. Tämä liike voi säätää selkärankaa, jotta jäykkyys voidaan tehokkaasti poistaa.


bluetooth_2.jpg

Äänitoiminto. Sisäänrakennetut kaiuttimet.
Voit nyt käyttää älypuhelinta tai tablettia, jotta voit hallita tuolia Bluetoothin kautta.
Muodosta musiikkia Bluetooth-yhteyden kautta. Hierontatuolissa on kaksi yhdistettyä kaiutinta. Nauti suosikkimusiikistasi.


zero.jpg

Zero Space ja Zero Gravity
Komoder KM7800 on hierontatuoli, joka voidaan sijoittaa seinän viereen. Tarvitset vain 5 cm: n minimietäisyyden takaseinään. Tämä tuoli ulottuu eri tavalla, koska se on suunniteltu erikoisominaisuudella, jonka avulla se voi liukua eteenpäin jopa 22 cm, kun käytät Zero Gravity- tai laajennusominaisuuksia. Tuolin istuin liukuu eteenpäin koskettamatta lattiaa tai takaseinää.negative-ions2.jpg

Negatiivinen happi-ionitoiminto
Negatiivinen happi-ionitoiminto - tarkista vasemman yläkannen painike.
Innovatiivisella suunnittelulla, jossa on negatiiviset happi-ionit pääntuessa, se voi tuottaa jatkuvaa negatiivisten happi-ionien virtausta. Kansallisen infrapunayhteyden ja teollisuuden sähkötuotteiden laadunvalvonnan ja tarkastuskeskuksen todentamisen mukaan negatiivisten happi-ionien pitoisuus on jopa 240 000 / cm3, samanlainen kuin metsässä tai vesiputous, ja auttaa ihmisen kehon spontaanissa elpymisessä.
Negatiiviset happi-ionit voivat vähentää hiukkaspäästöjä (PM) 2.5, ne voivat optimoida ilman ilman, ja niillä on tärkeä rooli kehon koskemattomuuden parantamisessa.


colors.jpg
Komoder KM7800: n värit ja materiaalit
Tuoli on saatavana myös muina väreinä: beige, ruskea ja musta. Tilasta ja sisustuksesta riippuen voit valita parhaiten sopivan värin. Tuoli on verhottu kaikkein joustavimpiin Komoderin valmistamiin materiaaleihin.
Värivaihtoehdot:
Beige ja Musta
Mitat:
dimensions.jpg


iPhonea tai iPadia 
Nyt voit käyttää puhelinta tai tablettia hieronnan hallitsemiseksi. Komoder KM7800 on ainoa hierontatuoli, jota voidaan ohjata myös älylaitteesta käyttämällä valmistajan käynnistämää ilmaista sovellusta.

HINTA: 5300€
Kotiovelle toimitettuna (Suomessa)

Tuotteella 2 vuoden takuu
TOIMITUSAIKA 1-3 VIIKKOA