Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Focus-hierontatuoliHierontatuoli, joka matkii hierojan käsiä. Focus on uuden sukupolven hierontatuoli  jossa on 4-älykästä hiljaista hierontapäätä jotka liikkuvat ylös ja alas täyden hieronnan takaamiseksi. Foxus käyttää 135-sentin L-muotoista hierontakiskoa, joka tekee siitä Hierontatuolin pisimmällä hieronta-alueella.Täysi ilmanpainehieronta (olkapäät, selkä, istuin, kädet, jalat).

Focus on varustettu innovatiivisella ilmapumpulla ja venttiilitoiminnolla. Pumppu voi toimia synkronoituna tai jatkuvasti, jotta 28:lle ilmatyynylle tarvittava käyttövoima saadaan. Sekä rentoutushieronta että voimakas ilmanpaine hieronta ovat tarkkoja ja ainutlaatuisia, joten voit nauttia virkistävästä hieronnasta.

Focus-hieronta tuoli vie vähemmän tilaa kuin muut hierontatuolit. Tuoli on suunniteltu pienille tiloille, joten tarvitset vain 5 senttimetrin etäisyyden tuolin ja sen takana olevan seinän väliin käytön aikana. Hierontatuolin istuin liukuu eteenpäin koskematta takaseinää tai takana olevia huonekaluja.Tämän hierontatuolin dynaaminen muoto valittiin, jotta käyttäjät voisivat säästää tilaa kotona. Tämä malli sopii erinomaisesti taloon, asuntoon tai toimistoon.

- 6 automaattiohjelmaa

- 3 muistipaikkaa eri käyttäjille

- käsikäytöllä useita vaihtoehtoja

Tuotteen paino: 97 kg

Hinta alk.3 700.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Focus ruskea - vaalea3 700.00 €4 kpl
Focus terracotta - Vaalea3 700.00 €2 kpl
Focus Punainen - vaalea3 700.00 €3 kpl