Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Komoder KM7800 Robotic 3D Zero Gravity-hierontatuoliKomoder KM7800 Design 2018KM7800.jpg

Uusi Komoder KM7800-hierontatuoli on varustettu joukolla älykkäitä 3D-, hiljaisia ​​hierontapäitä, jotka voivat liikkua ylös ja alas, venyttämällä eteenpäin ja taaksepäin sekä sivuttain. Tämä malli on osa tammikuussa julkaistua Komoder 2018 Design -kategoriaa.

Innovatiiviset toiminnot

KM7800 on varustettu useilla eri toimilla, kuten: mukavuus, rentoutuminen, kivunlievitys, nopea hierontakokemus, vyötärön venytys, täysi ilmanpaine sekä joukko muita hierontatoimintoja, jotka liittyvät uuteen 2018-konseptiin.
Smartphone-sovellus
Nyt on mahdollista käyttää puhelinta hieronnan hallitsemiseksi, jos haluat tehdä niin. Komoder KM7800 on ainoa hierontatuoli, jota voidaan ohjata myös älylaitteesta käyttämällä valmistajan ilmaista sovellutusta.


remote-control.jpg

Manuaalinen hieronta valinta.
Tuoli on suunniteltu käsikäyttöisellä hierontavalinnalla ylävartalolle. Käytettävissä on 3 hierontapaikan vaihtoehtoa: yleinen, osittainen ja kiinteä kohta. Siellä on 6 hierontamenetelmää: olkapään tarttuminen, vaivaaminen, kosketus, shiatsu, rullaaminen ja napauttaminen sekä 3D. Käytettävissä on 5 nopeustasoa, ja shiatsu-hieronnan tapauksessa voit valita 5 eri leveysasetuksesta hierontakäsien leveyden säätämiseksi.

Automaattinen hieronta valinta
Valitse mielenkiintoinen hieronta. Kaukosäätimessä on useita automaattisia hierontaohjelmia, jotka tarjoavat sinulle erilaisia ​​hierontamenetelmiä, erilaisia ​​liikkeitä, erilaisia ​​hierontanopeuksia,  täysi ilmpainehieronta


air-pressure.jpg

lmanpainehieronta
Ilmanpaineen kyynärvarren hierontatoiminto (jossa on 8 sisällytettyä ilmatyynyä), ylävarteen hierontatoiminto (4 sisätilalla varustettua ilmatyynyä), kolme voimakkuustasoa.
Alemman kehon ilmanpainehieronta: ilmanpaineen selkähieronta (4 sisätilalla varustettua ilmatyynyä)(16 turvatyynyä), ilmanpaineen jalkahieronta (36 turvatyynyä), 3 voimakkuustasoa.heating.jpg

Lämmitystoiminto
Takalämmitystoiminto, jossa käytetään hiilikuitua infrapunasäteilyn lähde. Infrapunasäteilyn aallonpituus vastaa ihmiskehon aallonpituutta, mikä sallii ihmisen solujen energian imeytymisen, solujen aktivoinnin ja metabolian stimuloinnin. Lämmitystoimintoa suositellaan erityisesti talvella tai kylmänä.


swing.jpg

Ainutlaatuinen alaselän kääntötoiminto
Tämä toiminto ei ole käytettävissä muissa malleissa. Hip-alueen turvatyynyt aktivoituvat automaattisesti, kiinnittävät alaselän alueen ja suorittavat kääntyvät liikkeet, joiden tarkoituksena on rentouttaa alaselän ja lantion alueita. Turvatyynyt, jotka aktivoivat ja purkautuvat selässä, antavat vyötärölle vasemmalle oikealle kääntyvän liikkeen. Tämä liike voi säätää selkärankaa, jotta jäykkyys voidaan tehokkaasti poistaa.


bluetooth_2.jpg

Äänitoiminto. Sisäänrakennetut kaiuttimet.
Voit nyt käyttää älypuhelinta tai tablettia, jotta voit hallita tuolia Bluetoothin kautta.
Muodosta musiikkia Bluetooth-yhteyden kautta. Hierontatuolissa on kaksi yhdistettyä kaiutinta. Nauti suosikkimusiikistasi.


zero.jpg

zero Space ja Zero Gravity
Komoder KM7800 on hierontatuoli, joka voidaan sijoittaa seinän viereen. Tarvitset vain 5 cm: n minimietäisyyden takaseinään. Tämä tuoli ulottuu eri tavalla, koska se on suunniteltu erikoisominaisuudella, jonka avulla se voi liukua eteenpäin jopa 22 cm, kun käytät Zero Gravity- tai laajennusominaisuuksia. Tuolin istuin liukuu eteenpäin koskettamatta lattiaa tai takaseinää.


Hinta:5300€

NYT MAALISKUUN TARJOUSTUOTE 4500€

Tämä hierontatuoli on todella monipuolinen

Hinta alk.4 500.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Komoder KM7800 Robotic 3D Zero Gravity (musta)4 500.00 €1 kpl
Komoder KM7800 Robotic 3D Zero Gravity (Beige)4 500.00 €0 kpl