Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

KM 400-HierontatuoliKM400-hierontatuoli

massage-chair-km400.jpg

 

KM400L on uuden Komoder-sukupolven hierova tuoli, jossa on 4 älykästä, hiljaista hieronta päätä, jotka voi liikkua ylös, alas koko selän alueella pakaroihin asti. KM400L käyttää uutta 135-senttimetrin L-muotoista hierontasataa, mikä tekee siitä hierontatuolin, laajimmalla hieronta alueella.

Täysi ilmanpainehieronta (olkapäät, selkä, istuin, kädet, jalat).
KM400L on varustettu innovatiivisella ilmapumpulla ja venttiilitoiminnolla. Pumppu voi toimia synkronoituna tai jatkuvasti, jotta 28 ilmatyynylle tarvittava käyttövoima saadaan. Sekä rentoutushieronta että voimakas ilmanpaine ovat tarkkoja ja ainutlaatuisia, joten voit nauttia virkistävästä ja rentouttavasta hieronnasta.

- 6 Automaattiohjelmaa

Negatiivinen happi-ionitoiminto.

- Bluetooth musiikille

- monipuolinen käsikäyttö


Selän ja jalkojen lämmitys
heating-for-the-back.jpg

Komoder KM400L-hierontatuoli Varustettu selkä ja jalka-lämmitysjärjestelmällä. Lämmityslaite parantaa hieronta tehokkuutta, mikä eliminoi kylmän tuntemuksen talvella tai ilmastoiduissa huoneissa kesällä. Tämän sisäänrakennetun lämmitysjärjestelmän avulla KM400L-hierova tuoli muuttuu markkinoiden monipuolisemaksi hierontatuoliksi. Selkälämmitystoiminto käyttää hiilikuitua infrapunalämmityksen. 


zero-space.jpg

Komoder KM400L-hierontatuoli sopii myös pieneen tilaan.

Tuoli on suunniteltu pienille tiloille, joten tarvitset vain 5 senttimetrin etäisyyden tuolin ja sen takana olevan seinän väliin käytön aikana. Hierontatuolin istuin liukuu eteenpäin koskematta takaseinää.
Miellyttävä ulkonäkö. Toiminnallinen muotoilu.
Tämän hierontatuolin dynaaminen muoto hyväksyttiin, jotta käyttäjät voisivat säästää tilaa kotona. Tämä malli sopii erinomaisesti taloon, asuntoon tai toimistoon.


 Täydellistä rentoutumistaNimeton.png

Komoder KM400L mahdollistaa istuimen kallistuksen kolmessa nolla-painovoimakohdassa. Tämä asema tuo sinut painottomuuteen, jossa voit nauttia täydellisestä, rajoittamattomasta rentoutumisesta.


Zero Gravity -asennot

Kun "Zero Gravity" -tila käynnistyy, kehon ja jalkojen välinen kulma on noin 118 astetta. Reidet ja pohkeet sijoitetaan korkeammalle kuin sydän. Kunkin runko-osan painovoima (paino) jaetaan tasaisesti hierontatuolin yli siten, että kehon paine on täysin poistunut.


bluetooth.png

Äänentoistojärjestelmä

Sisäänrakennetut kaiuttimet. Ei tarvitse johtoja.
Voit toistaa musiikkia älypuhelimella tai tablet-laitteella.
Yhdistä tuoli puhelimeen, tablet-laitteeseen tai kannettavaan tietokoneeseen Bluetoothin kautta. Tuoli on varustettu selkänoja sisältävillä kaiuttimilla, ja voit kuunnella Bluetoothin kautta suosikkimusiikkiasi suoraan matkapuhelimestasi.mekaaniset_kadet.png

Hierontatuoli, kuten terapeutin kädet


Älykäs mekaaninen hieronta käsittelee jatkuvia tietoja kehostasi, antaen sinulle moniulotteisen hieronnan. Älykäs hieronta käsittelee tekniikoita, joita ammattilaiset harjoittavat.


Käytön mukavuusPikakayttonapit.png

kallistus / laajennus, käynnistys / pysäytys, automaattihieronta, USB-portti.
Uusi Komoder KM400L -hierontatuolituoli helpottaa selkänojan ja jalkatuen kallistusta / laajennuspainikkeiden käyttöä. Sinun ei enää tarvitse pysäyttää hieronta-istuntoa. Voit pysäyttää tuolin milloin tahansa tiettyyn asentoon lepäämään tai katsomaan televisiota.


Älypuhelinliitäntä.


KM400L: ssä on USB-portti, joten voit muodostaa yhteyden älypuhelimeen tai muuhun laitteeseen.


ilman_puhdistus_toiminto.png

Negatiivinen happi-ionitoiminto.

negatiiviset happi-ioniet niskatukeen, voi synnyttää jatkuvia negatiivisia happi-ioneja. Kansallisten infrapuna- ja teollisuuselektrodien laadunvalvonnan ja tarkastuskeskuksen tarkistuksen mukaan negatiivisten happi-ionien pitoisuus on jopa 240 000 / cm3, mikä vastaa metsää tai vesiputousta ja auttaa palauttamaan ihmisruumiin spontaanisti.


HINTA: 3920€

NYT HUHTIKUUSSA 3400 (Niin kauan kuin tavaraa riittää)

toimitettuna, kasattuna ja opastettuna 
Kotiovelle toimitettuna tammikuussa (Suomessa)
Tuotteella 2 vuoden takuu
TOIMITUSAIKA 1-3 VIIKKOA

Tuotteen paino: 97 kg

Hinta alk.3 400.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
KM 400-Beige3 400.00 €3 kpl
KM-400-Musta3 400.00 €1 kpl
KM-400 Vaalea-Violetti3 400.00 €3 kpl